2012. február 20., hétfő

Avon Anew Ultimate szett - Jelenlegi ára: 3 499 Ft


Eredeti ára: 9600ft
Anew Ultimate bőröregedést késleltető éjszakai krém 50 ml
A luxuskrém akkor fejti ki hatását, amíg Ön az igazak álmát alussza. Láthatóan lelassítja a bőröregedés természetes folyamatát és regenerálja a bőrt. Az éjszakai krémet használja minden este!
Képzelje el, hogy megáll az idő!
Gondolkozott valaha azon, hogy egyes nők miért tartják olyan jól magukat? Az Avon válasza erre a kérdésre: a 2 alapvető protein hatékonyságát ötvöző, Pro-Sirtuin TX technológia, mely lassítja a bőr természetes öregedését.
Az Anew kutatólaboratóriumában dolgozó orvos kutatók nagyszerű felfedezést tettek, mely szerint a különleges Fiatalság proteinek - szirtuinok - az élő szervezet sejtjeiben meghosszabbíthatják azok élettartamát. Az Avon a szirtuinok fantasztikus megújító erejét az úgynevezett Pro-Sirtuin TX technológiával hasznosítja, hogy látható változást hozzon a bőr természetes öregedésében és hogy segítsen enyhíteni az öregedés előrehaladott jeleit. Az Anew Ultimate bőröregedést késleltető termékek ezzel az új technológiával készültek.
Az aranynál is értékesebb technológia alapján
TECHNOLÓGIA: Az Avon által először használt, két alapvető protein hatékonyságát ötvöző, Pro-Sirtuin TX technológiának köszönhetően a krém stimulálja a bőr "fiatalság protein" termelését, ezáltal egészségesebb, fiatalabb sejtek kialakulását segíti elő és lassítja a természetes öregedést, míg az "átformáló protein" aktiválásával segíti az arcbőr szerkezetének helyreállítását, illetve a bőr belső tömörségének, feszességének újjáépítését.
Az elixír formulája 2-szer koncentráltabb, mint az éjszakai krémé. Annyira hatékony, hogy akár azonnal láthatja az eredményeket.
Hogyan hat az éjszakai krém?
3 nap alatt:
a bőr rugalmasabbá, természetsebbé, frissebbé válik*
2 hét után:
csökkennek a finom ráncok: 63%*
4 hét után:
javul a bőr feszessége: 37%*
* 33 nő bevonásával az USA-ban végzett, bőrgyógyász által felügyelt 12 hetes klinikai teszt (KGL 6131) alapján
Anew Ultimate bőröregedést késleltető nappali krém SPF 25 UVA/UVB-szűrővel 50ml
Látható változást hoz a bőr természetes öregedésében. Stimulálja a "fiatalságproteineket" és segít növelni az egészségesebb fiatal bőrsejtek termelődését. Aktiválja az "átformáló proteineket", hogy segítsenek helyreállítani a bőr fiatalos szerkezetét.
 +Ajándék Díszdoboz
 
 
 
Személyes átvétel Bp. 11. kerületben , de szívesen postázom is, az adott postai díjszabások szerint.
Első személyes átvétel és postázás: február 14. -e. -a.
Bármi rendelhető az aktuális katalógusokból (jelenleg a 2-es) 15% kedvezménnyel!!



Jelenlegi ára: 3 499 Ft

Az aukció vége: 2012-02-18 15:50
. Avon Anew Ultimate szett - Jelenlegi ára: 3 499 Ft